Op vakantie? Ga eens zeilen!

2 min read
Zeilen

Ben je het zat om met de auto of met het vliegtuig op vakantie te gaan? Ben je op zoek naar de ultieme vrijheid? Een zeilboot huren is het antwoord! Op een zeilboot beleef je de ultieme vrijheid. Het huren van een zeilboot is onder andere mogelijk bij Enjoy Sailing. In deze blog delen we een aantal tips om zo optimaal mogelijk te genieten van je zeilvakantie. 

Onze eerste tip: combineer de zee met het vasteland

Zeilen en genieten van een verblijf aan land? Boek een vakantiehuisje aan zee! Zeker met een gezin is dit een aanrader. Je bent dan niet continu gebonden aan de boot. 

Onze tweede tip: verken Nederland met de boot!
Ga je met de zeilboot op vakantie? Je hoeft in dit geval zeker niet naar het buitenland te gaan om een mooie tijd te beleven. Nederland heeft genoeg mooie plekken. Denk bijvoorbeeld aan Friesland (De Friese Meren). 

Onze derde tip: Zeeziekte voorkomen

Heb je nog niet eerder een vakantie op het water doorgebracht? Het is goed om rekening met zeeziekte te houden. Reisziekte voorkom je onder andere met het nemen van (onschuldige) medicijnen. We raden je aan om voor aanvang van je reis even langs de apotheek te gaan. Bij de apotheek kunnen ze je goed adviseren. Zo voorkom je dat jouw reis in het water valt ;-). 

Ben je zelf al eens eerder op zeilvakantie geweest en heb je tips ter aanvulling van onze blogs? We vragen je om deze tips met ons te delen. Wij kunnen onze blog dan vervolgens uitbreiden voor andere reizigers! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *