Met het gezin naar Mallorca

2 min read

Ben je op zoek naar een leuke vakantie waar jij met jouw kinderen naar toe kan gaan? Dan is Mallorca zeker een aanrader. Er zijn veel dingen die je kan doen en zelfs de beste hotels op Mallorca zijn betaalbaar voor jouw gezinnetje. In dit artikel vertel ik je meer over een vakantie naar Mallorca.

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca is de hoofdstad van het eiland. Het is een goede plek om een kindvriendelijk eiland te zoeken, maar voor veel mensen is het toch leuker om een hotel aan het strand te zoeken en een dagje de hoofdstad te bezoeken. Het is een leuke stad om rustig doorheen te slenteren, alleen niet erg geschikt voor een buggy. Er zijn wel mooie plekken die je kan bezoeken in deze oude stad.

Castell de Bellver

Het eiland heeft een prachtig kasteel. Kinderen dromen vaak van ridders en niks is leuker als een keer een echt kasteel te bezoeken. Dit kasteel is vroeger dan ook gebruikt als militaire gevangenis. Entree kost maar een paar euro en is een hele bijzondere ervaring.

Stranden

Naast de culturele hoogstandjes kun je ook uitrusten op de stranden van Mallorca. Hier kan je rustig zonnen, maar zijn ook vaak leuke activiteiten voor kinderen, zoals volleyballen of voetballen op het zachte strand. Wel moet je jezelf goed insmeren, want in de zomerse maanden kan het enorm warm zijn op de stranden. Zo lopen de temperaturen al snel op tot dertig graden.

Er is nog veel meer te vertellen over Mallorca. Op naar Mallorca is een website waar jij alles kan leren over dit mooie eiland. Kijk op de website wat jij daar allemaal kan doen met jouw kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *