In het najaar op vakantie

2 min read
camping herfstvakantie

Ben je een echte camping liefhebber dan pak je natuurlijk iedere gelegenheid aan om nog even naar op vakantie te gaan, een camping herfstvakantie is met de kinderen erg leuk om te doen. Natuurlijk moet er wel voldoende voor de kinderen zijn te doen, activiteiten en faciliteiten hoef je bij de Leistert geen zorgen over te hebben. Waar je ook wilt overnachten, er zijn voldoende mogelijkheden op het park. Kom je met je eigen kampeermiddel of huur je een comfortabele plaats om te overnachten?

Veel te doen voor jong en oud

Of je nu een kind bent of je bent volwassen, een camping herfstvakantie bomvol activiteiten vind je op de Leistert. Binnen en buitenspeeltuinen voor de kinderen, een speelveld voor de oudere kinderen en de ouders kunnen lekker een potje bowlen. Vergeet je zwembroek niet mee te nemen, want relaxen kun je in het subtropisch zwemparadijs. Van de stroomversnelling, of even bijkomen in de whirlpool het kan allemaal. Ook wanneer je lekker wilt eten zit je in het park goed, meerdere restaurants en een snackbar voor de snelle hap.

Leuk bij mooi en minder mooi weer

Het voordeel van de camping herfstvakantie is dat je zowel bij mooi en minder mooi weer altijd ergens terecht kunt, kinderen zijn welkom in het klushuis waar zij met Pluck en Pien gaan knutselen. Schijnt de zon dan kun je in het buitenzwembad zwemmen, of je gaat met het hele gezin naar de roeivijver waar je kunt genieten op het strandje. Voor de kinderen staan op het terrein ook her en der speeltoestellen om op te spelen.

Meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *