Een luxe tuin

2 min read

Relaxen in de tuin, wie houdt er niet van? In het zomerse zonnetje wil je gewoon lekker buiten kunnen zitten, en waar kan dat nou beter dan in je eigen tuin. Mits je die tuin natuurlijk fijn maakt voor jezelf. Want dat moet je wel doen; aandacht besteden aan je tuin. Wat wil je dat er allemaal in komt te staan? Wil je veel groen (tip: ja!) en hoe veel tijd wil je maximaal besteden aan het onderhouden ervan? Als je een luxebeest bent, wil je waarschijnlijk wat comfortabele accessoires neerzetten. En gelukkig zijn er een heleboel mooie dingen die jouw tuin helemaal een ontspannen paradijs maken. 

Hottub

’s Avonds als het al afkoelt en het donker wordt, ga je vaak binnen zitten. Met een hottub wil je op dat moment juist naar buiten. Het warme water houdt je warm en zorgt ervoor dat je spieren ontspannen, zoals dat altijd gebeurt in warm water. Maar met een hottub kan je ook genieten van de frisse buitenlucht, het geluid van wind door de bladeren en natuurlijk het heerlijke uitzicht van de sterrenhemel boven je hoofd. Voor een natuurlijke uitstraling is er een ruime keuze uit houten baden, maar je kan natuurlijk ook voor een ander materiaal kiezen. 

Buiten koken

Buiten koken is erg leuk als je met een groep bent. Iedereen kan lekker borrelen in het lekkere weer, en een aantal mensen of jij zelf alleen kunnen vlak daarnaast het eten verzorgen. Dat kan met een simpele barbecue maar het kan ook met een OFYR. Een OFYR is een barbecue en vuurschaal gecombineerd. Het ziet er modern en mooi uit in elke tuin. Hier kan je heerlijk op koken. Naast dat koken kan je het ook nog eens gebruiken om warm te blijven als het af gaat koelen. Er komt namelijk tot een straal van twee meter warmte vanaf. 

Lounge

Wil je zacht zitten of liggen, dan moet je zeker een lounge set plaatsen. Dat kan zo klein of groot als je maar wil. Als je vaak gasten over de vloer hebt, kan je het beste gaan voor een wat grotere set. Kies vooral ook voor een lounge set met een leuk kleurtje. Grijs lijkt misschien strak, maar is eigenlijk heel saai. Maar het belangrijkste is dat je de lounge set plaatst op een strategische plek. Dus zo veel mogelijk uit de wind, en op een punt waar je op de gewenste momenten van de dag zon hebt. Zet er eventueel een parasol naast, als je niet continu in de zon wil zitten. En relaxen maar! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *