Autoverzekering van OHRA

2 min read

Ben je in het bezit van een auto? Dan ben je verplicht om daarvoor minimaal een WA verzekering af te sluiten. Deze verzekering vergoedt dan de schade veroorzaakt door je eigen auto aan anderen of hun auto. Rijd je rond in een auto zonder de verplichte autoverzekering, wat strafbaar is, dan krijg je een boete voor onverzekerd rijden. Veroorzaak je schade met je auto op zo’n moment dan betaal je de schade aan anderen of de autoschade zelf uit eigen zak. Wist je dat een autoverzekering zelfs verplicht is ook al komt je auto niet op de openbare weg? Je kunt de verplichte autoverzekering pas stopzetten als je auto is geschorst. Dat betekent dat je tijdelijk de verplichte apk, de autoverzekering en de motorrijtuigenbelasting stopzet. 

De verschillende soorten autoverzekeringen

De WA plus vergoeding is een uitbreiding op de meest simpele WA autoverzekering. Deze verzekering vergoedt de schade veroorzaakt door brand, diefstal, ruitschade en inbraak ook, naast de schade die je uiteraard aan andere toebrengt met je auto. Wil je een nog uitgebreidere autoverzekering omdat je ook graag de schade aan je eigen auto vergoed wilt krijgen? Kies dan voor de all risk verzekering. Vaak wordt zo’n toch wel prijzige verzekering afgesloten voor vrij nieuwe auto’s. Op Autoverzekering.nl kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en kijken welke het beste bij jouw auto en rijgedrag past.

Schade inzittende dekking of no-claim beschermer

Bij een Ohra autoverzekering kun je bijvoorbeeld ook nog kiezen uit extra aanvulling op je autoverzekeringen. Wil jij bijvoorbeeld graag een inzittenden verzekering, een vergoeding voor de schade aan spullen in je auto of misschien een aanvullende verzekering die je no-claim beschermd tegen een terugval na een ongeluk of schademelding?

Ook een extra optie is bijvoorbeeld pechhulp in Nederland. Kom je onverhoopt ergens stil te staan dan wordt je auto ter plekke zo snel mogelijk gerepareerd of wordt je kosteloos naar de dichtstbijzijnde garage gebracht. Soms heb je ook recht op direct vervangend vervoer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *